mandag 16. februar 2009

Benedicte`s makeup tips..

1) Concealer: ta litt concealer og ta på siden av hånden, varm den opp, dytt concealeren under øynene med fingeren, ikke dus den ut, men bare dytt litt, fordi huden under øynene er veldig tynn og sesetiv, så du må være forsiktig. Hvis du er mørk rundt munnen, ta litt der også.

2) Foundtaion: Ta en svamp og bløt den i vann, da blir foundation blandet mer i huden, ta foundtaion på huden og bland den ordentlig sammen. Og den våte svampen vil gjør sånn at foundation ikke blir så tykk. Ta også foundation på toppen av concealeren.

3) Pudder: Bruk en svamp til å påføre pudderet på, du bør ha to forskjellige nyanser, en lys og en som passer din hudtype, det lyse pudderet tar du under øynene. Dus den ut under øynene. Bruk en pudder børste å påfør den nyansen som passer din hudtype i hele annsiktet. Børst pudderet på i sirkler på huden. For du vil vell ikke ha ekstra pudder i annsiktet?

4) Blush: Bruk en kost her også og dytt den ned i blushen og ta det på yterst på hånden din så det ikke kommer for mye i annsiktet. Da blir det mest naturlig, Smil og dytt den over skinnbenene.

5) Øyenskygge: Bruk det lyse pudderet igjen under øynene, fordi øyenskyggen har lett for å drysse, og du vil vell ikke ha mørke sirkler under øynene? Bruk en øyenskygge kost (brun er mest naturlig og fint), ta øyenskyggen på ytterst på hånden. Bøy hodet ned og se ned til nesen, ta ekstra mye på globallinjen, og resten som er på kosten tar du på resten av øyelokke. Vil du ha mer fokus på øynene, så tar du øyenskyggen ned ved nesen, på den måten får du noe slags katteøyne som er veldig fint. :)

6) Øyenbryn pensel: Bruk en øyenbryn pensel, 0g for å få mer fokus på øynene lager du dem litt større og mer nærmere nesen. Og dra akkurat som det skullevære hår.

7) Mascara: Ikke bruk for mye mascara, det er ikke alltid det er like fint, ta nederst ved øyet og lag på en måte en slags vibrasjon med kosten og dra fra nederst til ytterst, på den måten så får du mer volum, kan også hjelpe å bruke en vippetang før du påfører mascara, kanogså være et tips og føneden og gjør den varm. Men da trenger du mer tid og mye tolmodighet, og det kan også skade øyenvippene litt tror jeg, så ikke bruk det for mye, isåfall føn den mer lunket. Påfør mascara både de øverste øyenvippene og de nederste. Når du skal ta å påføre mascara underst, kan det være et tips og nærmeste ta mot øyet, på den måten får du en litt mer fansy look:P Og øyenvippene ser mer tykkere ut:)

8) Leppestift: Ikke overdriv, men ta det fort, gni leppene sammen og bruk fingrene til på en måte å gni leppestiften utover på leppene, Da blir det mer naturlig.

9) Hvit eye liner: Det er den beste innvesteringen hvis du er trøtt og sliten, den åpner øynene mer, påfør den på våtlinjen, øynene ser automatisk større og gladere ut.

Denne sminkemåten her kan ta maks fem minutter, good luck :)

Nå skal jeg legge meg:)

Ciao <3